Puheenjohtajan palsta 2018

 

Hyvät sukuseuran jäsenet

Kotisivujen etusivu kaatui 4.9.2019. Selvitellään palveluntarjoajan kanssa, mikä aiheutti sivuston kaatumisen ja miten saamme ne toimimaan.

 

Puheenjohtajan palsta
Tuula Luomala

Hyvät Kuolismaan Kettusten sukuseuran jäsenet!

Hyvät Kuolismaan Kettusten sukuseuran jäsenet!

Uutiskanavien mukaan historiallinen hellekesä yllätti kaikki suomalaiset. Pitää paikkansa ainakin omalta kohdalta. Ei tarvinnut miettiä, paleleeko ulkona, sataako vai tarvitseeko tehdä ulkomaan matka saadakseen aurinkoa ja lämpöä. Takana on myös kesän 2018 vuosikokous Ilomantsin upeissa maisemissa. Ilahduttavaa oli todeta uusien henkilöiden löytäneen kiinnostuksen sukujuuristaan. Toivotaan kaiken arkisen tohinan keskellä, että sukuseura kiinnostaa ja sen myötä pitää sukuseura ns. pystyssä.

Syksyä kohden mennään ja pian vuosikin vaihtuu. Vuosikokouksessa toivottiin ensi vuonna sukuseuralle Rantasalmen matkaa suvun synnyinseudulle ja samalla Uuden Valamon kierrosta.
Hallitus mietti esille tullutta matkaehdotusta ja käy lisäksi läpi myös muita vaihtoehtoja erilaista sukuseuralle sopivista matkoista. Nettisivuilla www.kuolismaankettuset.fi voi seurata tiedotteita sukuseuran ajankohtaisista asioista, joissa tiedotamme ajoissa mm. tulevista matkoista.

Toivottavasti kesän päätteeksi ropisseet sateet tuovat sienet metsiin, joten kori käteen ja Kipin-Kapin ulkoilemaan ja nauttimaan raikkaasta syysilmasta.

Kaiken kiireen keskellä muista kurkata nettisivuja www.kuolismaankettuset.fi

Iloista Syksyaikaa!

 

 

 

 

08.09.2012

Lisää uutisia:
04.12.2011Onnittelut
11.01.2011Vuoden 2011/2013/2015 sukukokoukset.
10.01.2011Kuolismaan Kettuset


Ajankohtaista
Etusivu
Hallitus
Jäsenyys
Kettusviesti
Linkit
Palaute/Yhteydenotto
Säännöt
Tuotteet
Valokuvat
Yhteystiedot
Pro Patria
Jäsenmaksu
Sukukokoukset
Sukuseuran logo
Sukuhaarat
© Kuolimaan Kettuset 2011Powered by NettiSite