Kuolismaan Kettuset

Kuolismaan Kettuset nimisen sukuseuran tiedotustoiminta

Kuolismaan Kettusten hallitus vastaa sukuseuran tiedotustoiminnasta. Tiedotuksessa on ollut ongelmia puuttuvien ja muuttuvien yhteystietojen vuoksi. Tiedonkulkua parannetaan päivittämällä sukuseuran jäsenten sähköpostiosoitteita ja postiosoitteita. Jos olet sukuseuran jäsen, lähetä Palaute/Yhteydenotto - sivuston kautta tiedot sukuseuralle muuttuneista yhteystiedoista. Jos et ole jäsen ja kuulut Kuolismaan Kettusten sukuun, lähetä jäsenyyshakemuksesi täytettynä Jäsenyys - sivuston kautta meille. Jäsenmaksuohjeet löydät oikeassa marginaalissa olevan Jäsenmaksu sivuston alta. Ilmoitamme ja tiedotamme kotivuillamme Ajankohtaista - sivuston kautta tulevista tapahtumista ja sukuseuran toiminnasta.

Sukuseuran vuosikokoukset

Sukuseuran varsinainen sukukokous pidetään hallituksen kutsusta sen määräämässä paikassa ja määräämänä aikana parittomina vuosina eli kahden vuoden välein. Kokouksesta on ilmoitettava seuran jäsenille vähintään neljä viikkoa aikaisemmin kutsulla, joka on julkaistu sanomalehdissä tai annettu tiedoksi kirjeellä, sähköpostitse tai kotisivuilla. Pääasiassa tiedotamme tapahtumista kotisivujen kautta.

Hallituksen kokoukset

Hallitukseen kuuluu seitsemän jäsentä. Hallitus kokoontuu noin kerran vuodessa hallituksen jäsenten kodeissa tai muussa sovitussa paikassa. Lisäksi hallitus on pitänyt ns.puhelinkokouksia. Kesän 2014 hallituksen kokous pidetään 12.7.2014 Ilomantsissa.

Sukuseuran kotisivut

Sukuseuran uudet hallituksen ylläpitämät kotisivut  valmistuivat tammikuussa 2011. Sivuston suunnittelua ja kehittelyä on tarkoitus jatkaa edelleen ja toivomme rakentavan palautteen antoa sivustosta. Sivuston ulkoasun on suunnitellut yhteistyössä hallituksen kanssa NettiKarin Kari Koski. Suvun logon suunnittelu on käynnissä ja jokainen sukuseuran jäsen on oikeutettu esittämään oman näkemyksensä suvun tulevasta logosta kesän 2015 kokouksessa. Pääosa sukuseuran tiedostoista on hallituksen sivujen sisällä. Hallituksen sivuille pääsyyn vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana. Sukuseuran jäsenet voivat pyytää käyttäjätunnuksen ja salasanan seuran puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Tiedotustoiminta

Sukuseuran toiminnasta tiedotetaan sukuseuran kotisivuilla ja sähköpostin kautta niile sukuseuran jäsenille, jotka ovat antaneet ja päivittäneet sähköpostiosoitteensa sukuseuran vastuuhenkilöille. Tiedotustoiminta hoidetaan pääasiassa kotisivujen kautta. Kotisivuilla julkaistaan Kettusviesti - nimistä tiedotuslehteä.

 

10.01.2011

Lisää uutisia:
08.09.2012Puheenjohtajan palsta 2018
04.12.2011Onnittelut
11.01.2011Vuoden 2011/2013/2015 sukukokoukset.


Ajankohtaista
Etusivu
Hallitus
Jäsenyys
Kettusviesti
Linkit
Palaute/Yhteydenotto
Säännöt
Tuotteet
Valokuvat
Yhteystiedot
Pro Patria
Jäsenmaksu
Sukukokoukset
Sukuseuran logo
Sukuhaarat
© Kuolimaan Kettuset 2011Powered by NettiSite