Puheenjohtajan palsta 2017

Puheenjohtajan palsta
Tuula Luomala

Hyvät Kuolismaan Kettusten sukuseuran jäsenet!Tämä julkaistava puheenjohtajan palsta lienee syyskauden avaus, vaikka ruska-aikaa ei vielä huomaa luonnossa. Kuitenkin syksyn tulo ei jää huomaamatta, sillä kaikki sanomalehdet pursuavat mitä eriskummallisimpia kurssi-ilmoituksia. Niinpä pähkäilen pitäisikö lähteä Taiji-alkeiskurssille vai ohjattuun liikuntastarttiin. Jätän asian ns. muhimaan. Käännän ja katson rauhallisesti seuraavaa lehden sivua. Siellä löytyy yksi-löllinen elintapaneuvoja, Wau, ehkä pitäisi tarttua tähän koukkuun, mutta lienee kuitenkin paras ohittaa yhteystiedot.

Kesän huippu kohokohta oli sukuseuran matka 28.-30.7.17 Petroskoihin ja mielen-kiintoisiin Vepsäläiskyliin. Saimme nauttia hienosta säästä ja matkaseurasta. Bussi lähti Joensuusta liikkeelle perjantaiaamuna ja Venäjän raja ylitettiin Värtsilän kohdalta. Ajankohta oli varmaankin sopiva kun tulliselvitykset niin mennessä kuin tullessa sujuivat viivytyksittä, eikä siten kenenkään tarvinnut sadatella hidastelusta. Hotellimme sijaitsi Äänisen rannalla. Samalla maisema tarjosi mainion taustan pitää lauantaina pienimuotoinen sukukokous ennen siirtymistä iltaruokailuun. Oli ilo tavata niin vanhoja tuttuja kuin myös uusia innokkaita sukuseuran jäseniä. Kiitos kaikille matkalle osallistuneille hienosta matkasta.

Keskustelun tuloksena päätimme pitää kesän 2018 vuosikokouksen Ilomantsin kirkonkylässä. Tarkennus pitopaikasta saadaan tarjousten perusteella ensi kevään aikana.

Tervetuloa kesällä 2018 Ilomantsiin. Nähdään siellä.

Sukuseuran matkalaiset Himjoella

 

 

 

08.09.2012

Lisää uutisia:
04.12.2011Onnittelut
11.01.2011Vuoden 2011/2013/2015 sukukokoukset.
10.01.2011Kuolismaan Kettuset


Ajankohtaista
Etusivu
Hallitus
Jäsenyys
Kettusviesti
Linkit
Palaute/Yhteydenotto
Säännöt
Tuotteet
Valokuvat
Yhteystiedot
Pro Patria
Jäsenmaksu
Sukukokoukset
Sukuseuran logo
Sukuhaarat
© Kuolimaan Kettuset 2011Powered by NettiSite